ВОДИЧИ И ПРИРАЧНИЦИ ОД ABBOTT

На оваа страница можете да пребарувате производи од Abbott за eLabeling според име, модел/каталошки број, тип или идентификатор специфичен за уредот-идентификатор за уредот (UDI-DI).  Примери за типови на пребарување: XIENCE, MITRACLIP, стент, вентил, 1023456-08, (01)08717648218286.

eifu banner
eifu banner
eifu banner
Product Category Component Configurations

3

6

6

3

3

3

https://services.abbott/api/public/search/sitesearch

Категории на производи од Abbott

Прелистувајте специфични категории на производи за да најдете водичи и прирачници. Abbott препорачува да се преземе документот со информации, да се отпечати, да се прегледа и да се постави да биде лесно достапен за упатување. Водичите за информации за пациенти треба да се преземат, отпечатат, разгледаат и пациентите треба во секое време да го имаат при рака нивниот водич за информации за производот.

Не можете да пронајдете водич за информации за пациенти? Контактирајте нè

Category Title

Подредени категории

Recently Viewed

Прелистајте ги документите што сте ги гледале при претходните посети на страницата. Ако сакате полесен пристап за често да ги прегледувате документите, кликнете на иконата за срце до секој документ подолу за да го додадете во омилени. Може да пристапите до Вашите омилени документи преку табот „Омилени“ најгоре на страницата.

WL2948770 Rev. C